Defensive Carry banner

miałem wczoraj wieczorem gościa

1 reading
439 views 8 replies 8 participants last post by  C. Saunders  
#1 ·
Zaczynam przygotowywać wszystko do polowania i co kilka dni wykładam kilka galonów kukurydzy. Wyszedłem i zerknąłem przez wzgórze i zobaczyłem jelenia przy kukurydzy. Namierzyłem go i okazał się to ładny 6-punktowy, który tam zajadał swoją przekąskę. Było też kilka łań, które pojawiały się tam wcześnie rano. Będę obserwował tego 6-punktowego, ale nie wiem, czy go upoluję, czy nie.... ma ładny, symetryczny poroże i dobre linie ciała, może pozwolę mu się rozmnażać przez kilka lat. Jest tu znacznie większy i starszy byk, który się tu kręci, który jest tu od jakiegoś czasu, którego mógłbym upolować i mam nadzieję, że ten młody przejmie jego miejsce na jakiś czas.

Moja kamera w telefonie jest do niczego, a moje zdjęcia były okropne
Image

Image

Image

Image

Z drugiej strony, perspektywy łowieckie na ten sezon wyglądają pomyślnie.

#4 ·
mój aparat w telefonie jest do bani, a moje zdjęcia były okropne
Wszystko to po prostu oznacza, że jesteś teraz zakwalifikowany do następnego odsłonięcia Bigfoot, tego, w którym „nikt nigdy nie myślał, że zobaczy Sasquatcha, ale te zdjęcia z aparatu telefonicznego są ostatecznym dowodem!”

#6 ·
Tanie kamery leśne będą Ci dobrze służyć, ponieważ myślę, że polujesz tam, gdzie mieszkasz.
Sprawdzaj je co kilka tygodni. Mam 6 kiepskich kamer Tasco za 28 dolarów z Walmart, które dobrze pokazują poroże i punkty.
Powodzenia na polowaniu, bądź bezpieczny!!

• Like
Reactions: ctr and QKShooter
#7 ·
Patrzyłem na zdjęcia i pierwszą myślą było, że jakoś... w jakiś sposób... ktoś mnie naćpał kawę. 😵

Powodzenia. Dobrego strzelania.
& niech twoja zamrażarka będzie pełna. 👍